Bugün Monaco Grand Prix'si koşuldu. Ben de iyi bir Formula izleyicisi olduğum için öğleden sonra televizyonumun karşısına kuruldu. Bilumum atıştırmalık ve içeceğimle beklemeye başladım.


Bu yarış için Formula'nın mücevheri tanımlaması yapılsa da Monaco Grand Prix'si benim izlemekten çok da keyif aldığım bir yarış değil. Sokak yarışı olması görsel bir zenginlik katsa da pist yarışlarının keyfini vermiyor. Herşeyden önce atak yapma olanağı çok çok az ve start sonrasında üç aşağı beş yukarı yarışın sonucu belli oluyor.

Brawn GP takımı yine (çok da sürpriz olmayan) bir galibiyere imza attı. Bu yılın en başarılı ismi Button takım arkadaşı Barichello'yla ilk iki sırayı aldı. Ferrari ise nihayet podyum gördü ve Tifosileri biraz olsun mutlu etti.

Şimdi sırada İstanbul Grand Prix'si var. Sabırsızlıkla bekliyorum ve Monaco'dan daha heyecanlı bir yarış olmasını (şimdiden) ümit ediyorum:P

1 comments:

Sibelbek dedi ki...

Button'ın yıllardır Honda'da heba edildiğini düşünen ben, bu sene Mercedes'le elde ettiği başarılardan büyük gurur duymaktayım.
Hastasıyım :P

Yorum Gönder

About

.